Foto: Popsenteret

Husk viktig ekstraordinært årsmøte i TONO SA

På onsdag denne uken, 28. august kl. 18.00, skal TONOs årsmøte gjøre et viktig vedtak om generelle prinsipper for avregning av vederlag. Det er enkelt å delta for alle stemmeberettigede medlemmer – enten du vil være med hjemmefra, eller ved fysisk oppmøte på Popsenteret i Oslo.

 / 26/08/2024 /

Det er et samstemt TONO-styre som oppfordrer TONOs medlemmer til å stemme for vedtaket. Det kan du lese mer om her.

Enkelt å delta – hjemmefra eller på Popsenteret

Meld deg på årsmøtet i årsmøteportalen tono.meetando.no.

For å gjøre det enkelt å forstå hvordan du bruker den digitale årsmøteportalen har vi laget en ny videobruksanvisning. Den er kort og «to the point», og tar bare litt over to minutter å se gjennom. Hvis du ser den, skal du vært godt utrustet til å delta – enten hjemmefra eller på Popsenteret.

I filmen er det også beskrevet hvordan man gir og bærer fullmakt. Skal noen bære fullmakt for deg er det derfor lurt å sende denne e-posten/filmen til den personen.

Du kan også finne en bruksanvisning i pdf på forsiden av årsmøteportalen tono.meetando.no. Den har en rød knapp og er lett å se. Du kan også klikke her for å se bruksanvisningen.

Mer informasjon

For å gi grundig informasjon om saken arrangerte vi 19. august et eget informasjonsmøte. Dersom du ikke hadde mulighet til å delta, kan du lese en egen artikkel om det her.

Du har i dag mottatt en e-post med detaljert informasjon om deltakelse på årsmøtet.