Medlemmer med stemmerett har fått invitasjon til ekstraordinært årsmøte

TONO må vedta nye avregningsprinsipper for å oppfylle lovkrav. Stemmeberettigede medlemmer har i dag mottatt invitasjon til et ekstraordinært årsmøte 28. august og et informasjonsmøte 19. august.

 / 14/08/2024 /

TONO må vedta avregningsprinsipper for å oppfylle kravene blant annet i EUs CRM-direktiv, loven om kollektiv forvaltning og CISACs forretningsregler. Prinsippene må vedtas av TONOs årsmøte.

Etter at TONOs ordinære årsmøte 11. juni ikke vedtok styrets forslag til avregningsprinsipper, har styret arbeidet videre med dem gjennom sommeren. De reviderte prinsippene er fortsatt tydelige, enkle å forstå og i tråd med en europeisk standard. Det er et samstemt TONO-styre som nå anbefaler TONOs årsmøte å vedta dem. Les mer om dette her: «Samstemt TONO-styre bak nye avregningsprinsipper».

Møtene avholdes på Popsenteret i Oslo og digitalt

TONOs stemmeberettigede medlemmer oppfordres til å delta på både informasjonsmøtet 19. august og det ekstraordinære årsmøtet 28. august. Begge møter vil bli avholdt på Popsenteret i Trondheimsveien 2 i Oslo. De som ikke kan eller ikke ønsker å delta fysisk vil kunne delta digitalt.

Informasjonsmøtet varer fra kl 14.00-16.00 (dørene åpner kl. 13) og det ekstraordinære årsmøtet begynner kl. 18 (dørene åpner kl. 17). Det er kun stemmeberettigede medlemmer i TONO og eventuelle fullmaktsbærere som kan delta på årsmøter i TONO.

På informasjonsmøtet 19. august vil det gitt grundig informasjon om hvorfor TONO må vedta nye avregningsprinsipper. Prinsippene vil bli gjennomgått og det vil være mulighet til å stille spørsmål til TONOs styreleder Ole Henrik Antonsen, adm.direktør Karl Vestli og andre relevante personer fra TONOs administrasjon.

Invitasjon sendt ut på e-post i dag

Invitasjon til begge møter er i dag sendt ut til TONOs stemmeberettigede medlemmer på e-post. Der er det i tillegg til sakspapirer også informasjon om hvordan man melder seg på til begge møter fysisk eller digitalt, og hvordan man bruker årsmøteportalen.

Nyheten om informasjonsmøtet og det ekstraordinære årsmøtet ble først kunngjort på tono.no 27. juni og i nyhetsbrev til medlemmene 28. juni.

Se prinsippene her(pdf)

 

Ved spørsmål, kontakt Helene Rognøy på 22 05 72 00 eller e-post helene.rognoy@tono.no.